Захисник Маріуполя Святослав "Калина" Паламар / фото скріншот

У результаті російських обстрілів заводу "Азовсталь" у Маріуполі є поранені, але наразі захисники втратили зв'язок з польовим госпіталем.

Про це повідомив заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар, відомий як "Калина". Його цитує "Українська правда".

"Обстріли, авіація, цілу ніч. Є поранені. Над шпиталем працює авіація. Багато важкопоранених. На якийсь час ми втратили зв'язок із госпіталем. Але зараз зв'язок відновлений, поранених багато, і їм потрібна евакуація. Не можна затягувати цей процес, тому що пораненим необхідний нормальний догляд, потрібні медикаменти. Потрібне нормальне харчування та свіже повітря", - сказав Паламар.

Російські війська протягом 9 травня обстрілювали комбінат "Азовсталь" у блокадному Маріуполі й продовжують нищити завод зараз.

За даними полку "Азов", за минулу добу росіяни здійснили 34 літако-вильоти, в тому числі 8 вильотів стратегічних бомбардувальників, на територію заводу "Азовсталь".

Як повідомляв УНІАН, 9 травня, після виїзду евакуаційної колони ООН за межі Донеччини, окупанти вчергове почали штурм "Азовсталі" та намагалися здійснити прорив через міст, який був воротами евакуації.

Вас також можуть зацікавити новини: