У Маріуполі помітили боєкомплекти з незрозумілим маркуванням / скріншот

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області помічено боєкомплекти з незрозумілим маркуванням. 

Їх постачання відбувалось у бік Бердянська понад морем, про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко. "В Маріуполі на території ММК (Маріупольський металургійний комбінат - Ред.) ім. Ілліча окупанти почали ремонтувати гармати. В середньому раз на тиждень відбувається постачання на ремонт гармат середнього калібру", - заявив він.

За словами Андрющенка, гармати переважно надходять з Бердянського напряму.

"Також на території району вздовж узбережжя Азову помічено боєкомплекти в не стандартних (зелених) ящиках, а природного кольору деревини та з незрозумілим маркуванням. Постачання такого БК відбувалось у бік Бердянська понад морем. Можливо, це або нові снаряди, щойно виготовлені, або постачання країнами-друзями Путіна. З’ясовуємо деталі", - поінформував Андрющенко.

Цікаві новини Маріуполя - зараз це  варто знати

Як повідомляв УНІАН, Маріуполь перебуває в повній окупації з кінця травня 2022 року. За місто тривали запеклі бої - воно майже повністю зруйновано. 

Раніше Петро Андрющенко заявив, що загарбники після масштабної "бавовни" у Маріуполі займаються заміною розбитої техніки та посилюють позиції ППО. Також стало відомо, що  в Маріуполі окупанти почали перевіряти дітей на причетність до партизанського руху та співпрацю з українськими воїнами.

Вас також можуть зацікавити новини: