Є єдина причина, з якої Володимир Путін не коментує удари по Москві та Криму, вважає журналіст / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін не коментує удари по Москві і тимчасово окупованому Криму, оскільки в РФ діє пропагандистський принцип - "не дивись вгору, ніякого негативу".

У свідомості росіян окупанти нібито продовжують домагатися успіхів під час війни проти України, розповів журналіст Роман Цимбалюк. "Це ж принцип, знову ж таки, ... це все базується якраз на Олі Скабєєвій (російська пропагандистка - Ред.), так. У них же принцип який - ось цієї великої, надутої Олі Скабєєвої глобальної, - не дивись вгору, ніякого негативу", - заявив він.

Цимбалюк пояснив цей ворожий принцип: "Цар - він же сказав деякий час тому, що HIMARS (американська реактивна система залпового вогню - Ред.) вони будуть клацати, як горішки, так ось у Москві, в їхній свідомості, вони їх продовжують клацати". "Тому - це все, це єдина причина (чому Путін не висловлюється про удари по Москві та Криму - Ред.)", - підкреслив журналіст.

Війна в Україні проти РФ триває - важливі новини, які варто знати

Останнім часом почастішали атаки дронів по Москві, а також області. Крім того, вже не раз були атаковані різні військові об'єкти росіян в поки ще підконтрольному Росії Криму. Володимир Путін не коментував ці атаки.

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко говорив, що удари по Москві є інформаційно-психологічними акціями, спрямованими на деморалізацію місцевого населення.

Раніше військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко сказав, що вибухи в Криму відбуваються, оскільки півострів готують до звільнення і знищують, в тому числі ворожі склади.

Вас також можуть зацікавити новини: