"Новочеркаськ" пішов слідом за "Москвою" / фото УНІАН

Якби західні партнери України зважилися передати ЗСУ більше далекобійних ракет, російські окупанти не змогли б використовувати для атак на цивільну інфраструктуру анексований Крим.

Таку думку висловив колишній командувач армією США в Європі генерал у відставці Бен Ходжес в X (Twitter). "Якби в України була ще сотня ATACMS, TAURUS, Storm Shadow або SCALP? Крим став би непридатною для Росії базою... Ні військово-морського флоту, ні військово-повітряних сил, ні запусків дронів проти цивільних, ні логістичного вузла для підтримки російської оборони на півдні України... ні Керченського мосту", - підкреслив генерал.

Нагадаємо, в цьому місяці Ходжес заявив, що всі західні союзники, в тому числі і США, повинні чітко заявити, що хочуть перемоги України, це створить потужні передумови для посилення військової допомоги.

Відео дня

Знищення "Новочеркаська" в Криму

Сьогодні вранці Повітряні сили повідомили, що великий десантний корабель "Новочеркаськ" у тимчасово окупованій Феодосії знищила тактична авіація ЗСУ.

У РФ вже підтвердили, що корабель ЧФ РФ в окупованому Криму був пошкоджений. Там також заявили, що відразу ж збили два українських Су-24.

Вас також можуть зацікавити новини: