В Донецьку від обстрілу згорів автобус / фото t.me/KlymenkoTime

Донецьк зазнав обстрілу, є щонайменше один загиблий і кілька поранених. Про це повідомляють в окупаційній адміністрації міста, а також місцеві мешканці в соцмережах. 

Зокрема про обстріл центральної частини Донецька повідомив гауляйтер міста Олексій Кулємзін. За його словами, були "прильоти" біля Палацу одружень, є постраждалі.

В мережі вже з’явилися фото і відео з місця події. Як видно за цими кадрами, згоріли два легкові автомобілі та пасажирський автобус. Місцеві пабліки повідомляють, що одна людина загинула, щонайменше четверо отримали поранення.

фото t.me/KlymenkoTime

Офіційних повідомлень української влади щодо цієї події не було.

Обстріл Кривого Рогу

Вранці 31 липня російський агресор завдав ракетного удару по місту Кривий ріг. Як повідомляють місцеві пабліки, було влучання ракети в житлову багатоповерхівку. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає, але в МВС повідомили, що на місці працюють усі необхідні служби.

Зазначимо, що раніше військові оглядачі неодноразово пояснювали, що російські війська навмисне завдають артилерійських ударів по Донецьку, щоб дискредитувати ЗСУ і поставки західнох зброї.

Крім того, таким чином росіяни перебивають інформаційний порядок денний, коли їхні ракети влучають в житлові будинки на підконтрольній Україні території. Демонстративні обстріли Донецька майже завжди відбуваються після того, як стає відомо про новий гучний злочин росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: