РФ вкотре обстріляла Харків / president.gov.ua

Росіяни вчергове обстріляли Харків, постраждало троє цивільних.

Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

"Росіяни продовжують завдавати ударів по Харкову та області, зокрема по Північній Салтівці", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що за інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілів постраждало троє цивільних.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що кількість загиблих в результаті обстрілів Північної Салтівки у Харкові зросла до 4, поранених - до 19.

"Є загиблі - четверо людей. Постраждалих - 19, з них 4 дитини. Медики надають всю необхідну допомогу. Дані щодо кількості постраждалих оновлюються", - зазначив він.

Окупанти влучали по дворах, вулицях - виключно цивільної інфраструктурі, де перебували лише мирні мешканці.

"Ворог свідомо тероризує цивільне населення. Закликаю усіх бути максимально обережними. Без нагальної потреби не виходити на вулиці. У разі сигналу тривогу - одразу йти до укриття", - наголосив голова ОВА.

Нагадаємо, що з початку війни Харківська область залишається однією з найбільш "гарячих". Окупаційні війська регулярно обстрілюють житлові квартали обласного центру, а також майже всіх населених пунктів.

Як повідомлялося, російські військові в понеділок, 27 червня, атакували селище Печеніги Харківської області, через яке проходив "зелений коридор" для мешканців окупованих районів. Є поранені.

Вас також можуть зацікавити новини: