фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Підтримка України з боку партнерів беззаперечна, проте, чим більшою вона буде, тим краще.

Про це міністр оборони України Олексій Резніков написав у Facebook.

Він повідомив, що сьогодні провів чотири онлайн та телефонні розмови з колегами - Міністрами оборони Фінляндії - Антті Кайкконеном, Італії - Лоренцо Гуеріні, Канади - Анітою Ананд та США - Ллойдом Остіном ІІІ.

Відео дня

Резніков зазначає, що усі країни цивілізованого світу розуміють, з якою проблемою у вигляді російського агресора зіткнулося наше покоління, а гуманітарна допомога, яку надають нам наші друзі - суттєва, зокрема, і підтримка українських громадян, які вимушені тимчасово покинути рідну країну на час війни, розв‘язаної Росією.

"Підтримка України з боку партнерів беззаперечна. Проте, чим більшою вона буде, тим краще. І нам є ще до чого йти в цьому напрямку; співпраця є. Понад те: вона буде й надалі і зростатиме кількісно і якісно. На цьому публічно наголошують наші партнери" - зазначає Резніков.

Міністр оборони України пише, що мужністю і героїзмом наших захисників і захисниць захоплюється увесь світ і розуміє, що саме від обороноздатності України залежать мир, безпека та майбутнє людства.

"Я вдячний своїм колегам, що представляють країни, які пліч-о-пліч стоять з нами на захисті правди й свободи. Сьогодні мова йде не тільки про Україну. Мова йде про цінності всього цивілізованого світу. Правда з нами. Перемога - за нами" - наголошує Резніков.

Нагадаємо, за даними Міноборони, російських військових готують до того, щоб вони повинні завершити операцію до 9 травня.

Вас також можуть зацікавити новини: