Недавні вибухи в Криму / фото з соцмереж

Недавні загадкові вибухи в окупованому Криму кардинально змінюють ситуацію на полі бою - виявилося, що Росія не в змозі захистити захоплені собою території.

Таку думку висловив "Главреду" військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, ворог боїться визнати, хто став причиною цих вибухів, оскільки це означатиме його поразку.

Відео дня

"А як же, адже друга армія світу проти 22-ї армії раптом не змогла вистояти, раптом не змогла захистити завоювання "збирача земель руських", як себе називав Путін перед військовим вторгненням. Тому Росія намагається якось все це замовчати. І ми поки граємо в цю гру - теж не беремо на себе відповідальність за ці вибухи, щоб у Москви не було зайвого приводу звинуватити нас в агресивності", - пояснив експерт.

Жданов підкреслив, що нинішня війна цілком може закінчитися повною деокупацією України, включно з Кримом. 

"У нас є шанс вийти на межі 1991 року. Причому найважчим при вирішенні цього завдання буде самий початок - початок контрнаступальної операції. Тому що всю цю російську військову махину, яка ще здатна рухатися, стріляти і чинити опір, потрібно буде зрушити з місця в напрямку державного кордону України. Якщо ми її зрушимо з місця, то далі все піде набагато легше", - вважає він.

Нагадаємо, 20 серпня у дах штабу Чорноморського флоту в Севастополі нібито врізався дрон. В результаті зіткнення верх будівлі загорівся. Обійшлося без постраждалих.

До і після цього також повідомлялося про численні "хлопки" в різних частинах Криму.

Радник ОПУ Олексій Арестович запевнив, що загадкові удари по Криму обов'язково продовжаться.