Окупант поскаржився матері на генерала / фото REUTERS

Російський окупант поскаржився матері на втечу товаришів по службі від війни в Україні та на свого генерала, який отримав прізвисько "кривавий".

Перехоплення розмови загарбника опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

"У нас у генерала прізвисько – кривавий генерал, колебан, тварина. Це все про нашого. Нехороша людина. Він свого часу сказав, що йому по**й на людей: "Я хочу зайти до Харкова". Всім людям вже ... Говорив з ними. Їм вже нас**ти, вони навіть не хочуть слухати. Просто почалася люта паніка, ось і все", – заявляє окупант на опублікованому записі.

Мама окупанта – любителька гороскопів. У відповідь його на скарги розповідає, що це карма, що він відпрацьовує гріхи за минуле життя: "У минулому житті у тебе в карті стоїть, що ти зараз в гарячій точці, тому що у тебе була зрада Батьківщини". Вона вважає, що вони повинні воювати до останнього росіянина.

Син же обіцяє поговорити з товаришами по службі, але є проблема:

"Знаєш, скільки людей хоче залишитися з нашого взводу? Стільки, скільки у тебе дітей всього! Втекли вже понад 100 осіб. Тобто, 100 осіб вже знаходяться в Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий – там трохи людей залишиться. Нас повинно бути 30 осіб, Залишилося 10. Решта або поранені, або вбиті".

Вас також можуть зацікавити новини: