Сезон "бавовни" триває: Гуменюк прокоментувала події в Криму / фото скріншот відео

Начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк на брифінгу прокоментувала події, які відбуваються у тимчасово окупованому Криму.

"Нам відомо, що там відбуваються певні події. Треба розуміти, що ворог довготривалий час розгортав багато пунктів базування по Кримському півострову", - сказала вона. 

Гуменюк додала, що у Сил оборони, щоб знищити всі потужності ворога на цій території, роботи ще багато. 

Відео дня

"Таких "точок" на мапі Криму ще багато і працювати нам по них ще треба довго. Далі продовжуємо працювати, сезон "бавовни" триває. Буде ще багато чого інформативного та цікавого", - наголосила військова.

Вона також звернулася до блогерів, які підтримують ЗСУ, з проханням мати терпіння та розуміти, що неможна оприлюднювати деяку інформацію у певний час. Гуменюк наголосила, що інформацію про бойові дії можуть коментувати тільки військові. 

Удар по Криму 22 вересня

Як повідомляв УНІАН, 22 вересня в окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи та місцеві канали заявили про ракетну атаку. Загарбники пустили димову завісу над Севастопольською бухтою, а гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що по штабу Чорноморського флоту завдали ракетного удару. Згодом у мережі з'явилися кадри зруйнованої будівлі штабу. Зокрема, Телеграм-канал "Mash на волне" показав, як виглядала будівля відразу після ракетного удару. 

Також кримські пабліки оприлюднили фото наслідків удару по штабу російського флоту. Ймовірно, знищено дах та кілька поверхів будівлі. 

Вас також можуть зацікавити новини: