У Скабєєвої сталася істерика через поїздку Зеленського під Бахмут / скріншот

22 березня президент України Володимир Зеленський побував під Бахмутом. Ця подія наробила галасу на росТБ: пропагандистка Ольга Скабєєва заявила, що очільник української держави проїхав "дорогою життя" у Бахмуті.

Військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв'ю "Обозревателю" наголосив, що в офіційних повідомленнях ОП було зазначено, що президент був не в Бахмуті, а на Бахмутському напрямку.

"На відміну від свого російського візаві, Володимир Олександрович їде на передову, щоб сказати слова подяки нашим захисникам за їхній ратний подвиг, який вони роблять щодня, щогодини", - каже експерт.

Відео дня

Він додав, що ситуація на Бахмутському напрямку перебуває під контролем українських сил оборони. Так, там точаться криваві бої, росіяни фактично ведуть наступ з трьох сторін, намагаючись перерізати ту саму "дорогу життя". Та захисники України боронять місто-фортецю.

Реакція путіністки Скабєєвої на поїздку Зеленського під Бахмут

Відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва не на жарт була схвильована поїздкою президента України Володимира Зеленського на Бахмутський напрямок 22 березня. 

Путіністка здивувалася, як очільнику української держави вдалося потрапити в місто "дорогою смерті":  "Що в підсумку в Бахмуті? Повідомляють, що Зеленський з'їздив туди й нібито проїхав тією "дорогою смерті", яку повністю контролюють російські артилеристи. Ну, тобто не контролюють або Зеленський не з'їздив?".

Вас також можуть зацікавити новини: