Гіркін незадоволений діями військового керівництва РФ / фото з соцмереж

Російський терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) знову розкритикував військове комадування країни-агресора після нових ударів ЗСУ по розташуваннях ворожих військ.

Про це терорист пише у своєму Телеграм-каналі.

Зокрема, він прокоментував успішне потрапляння українських захисників по готелю в Кадіївці (раніше - Стаханов). Там, як відомо, в результаті прицільної атаки з використанням РСЗВ HIMARS загинули близько 200 окупантів.

Відео дня

"10 ракет "Хаймерс". Готель - в мотлох. А разом з ним - купа військових, які звикли "воювати з комфортом, віскариком і дівками", - обурюється Стрєлков.

Він також згадав про чергові удари по Чорнобаївці та Антонівському мосту.

"Мені особисто цікаво - в МО РФ (а також в інших силових відомствах) залишилися ще люди нехай не великих розумових здібностей, але хоча - б зі збереженим інстинктом самозбереження? Або "зворотний відбір" зайшов вже так далеко, що - як спилися бомжі і завзяті наркомани - ці люди втратили здатність до планування далі найближчого вечора? Адже вчать, вчать їх укри (українці, - ред.) - а ніякого толку - раз за разом, раз за разом... Може бути тому, що мало хто може - після чергового удару - розповісти про набутий корисний досвід? А на чужому вчитися просто не здатні?", - пише терорист.

Гіркін також підтверджує, що міст в районі Каховської ГЕС вже не придатний до пересування, в нього прилетіли нові снаряди.

"Тепер обидва автомобільні мости через Дніпро, утримувані ЗС РФ з кінця лютого - непридатні до використання. Так, їх можна намагатися ремонтувати, але ймовірність того, що партнери дадуть це зробити, поки мости в межах досяжності їх ракет - нижче нуля", - додав він, обурившись, що РФ не б'є по "центрах прийняття рішень" в Україні.

Як повідомлялося, за минулу добу ЗСУ завдали точних ударів по трьох позиціях окупантів на Херсонщині.