Двоє військовослужбовців РФ підірвалися на міні / фото Вікіпедія

У Росії в Брянській області двоє співробітників ФСБ РФ, в тому числі підполковник, підірвалися на російській міні. Але всі намагаються видати ніби вони загинули в результаті дій ДРГ

Як розповіло джерело ВЧК-ОГПУ 6 червня, двоє військовослужбовців прикордонного управління ФСБ по Брянській області, під час патрулювання державного кордону в Райні села Брахлов Климовського району Брянської області, підірвалися на міні.

В наслідок отриманих травм підполковник Скуратов і мічман Кузьмін померли. Як стало відомо в ході розгляду, міна була встановлена військовослужбовцями Міністерства оборони.

Відео дня

Керівництвом військового слідчого відділу слідчого комітету робляться спроби приховати даний факт, відобразивши причину загибелі військовослужбовців в результаті нападу ДРГ ЗСУ.

Події в РФ - останні новини

У Росії в Бєлгородській області співробітники ДПС випадково поранили мобілізованого - він їхав у машині, по якій відкрили вогонь.

Бєлгородський губернатор В'ячеслав Гладков підтвердив, що російська армія втратила контроль над прикордонним населеним пунктом Нова Таволжанка в Бєлгородській області.

Вас також можуть зацікавити новини: