Росіяни атакували Львівську область "Кинджалами" / скріншот

Уранці 24 березня російські війська атакували один і той самий об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області спочатку крилатими ракетами або дронами Shahed, а потім аеробалістичними ракетами "Кинджал". Як пише Defence Express, це може свідчити про застосування росіянами небезпечної тактики, напрацьованої у Сирії.

Нагадується, що подібним чином Росія атакувала Одесу 15 березня, завдавши повторного удару балістичними ракетами туди, де вже проходили пошуково-рятувальні роботи, і це збільшило кількість жертв.

Аналітики припускають, що так росіяни все і планували з метою збільшення руйнувань і жертв.

Відео дня

"Таке "ноу-хау" в тактиці терору РФ "напрацювала" ще під час кампанії ударів по Сирії. Слід бути готовим, що тепер цю "сирійську" заготовку рашисти під час обстрілів нашої інфраструктури можуть почати використовувати частіше, що може, зокрема, ускладнювати рятувальні роботи та відновлення пошкоджених об'єктів", - ідеться в публікації.

Удар по Львівській області 24 березня

Нагадаємо, голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що вранці 24 березня війська РФ вдарили по регіону ракетами "Кинджал" із МіГ-31К:

"Попередньо є два влучання в той самий об'єкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі. Пожежників, які гасили пожежу, вчасно попередили про атаку. Вони встигли переміститися в безпечне місце".

Вас також можуть зацікавити новини: