Зеленський відреагував на російську атаку по Кривому Рогу / колаж УНІАН, скріншоти

У вівторок, 12 березня, російські окупанти завдали ударів по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Президент України Володимир Зеленський відреагував на підступну атаку. 

"Зараз триває рятувальна операція в Кривому Розі. Наслідки російської ракетної атаки. Руйнування в дев’ятиповерховому житловому будинку. Багато поранених, серед них важкі. Є й дитина. Станом на цей час двоє загиблих (кількість загиблих зросла до 3, – УНІАН). Мої співчуття рідним та близьким", – заявив глава держави. 

Зеленський зазначив, що під завалами шукають людей.

"Роботи триватимуть скільки потрібно. Я вдячний кожному й кожній, хто працює там, на місці, рятує, надає медичну допомогу. Доручив якнайшвидше забезпечити допомогою всіх, хто цього потребує", – резюмував президент. 

Він також опублікував відео з місця удару: 

Ракетний удар по Кривому Рогу

Росіяни атакували Кривий Ріг ввечері 12 березня. Олександр Вілкул повідомив, що в місті зафіксовано щонайменше три влучання. Зокрема, ворог поцілив в девʼятиповерховий та пʼятиповерховий будинки. 

Станом на 20:38 було відомо про трьох загиблих внаслідок атаки. Також повідомлялося про 38 постраждалих, серед них були діти. Наразі тривають рятувальні роботи, під завалами можуть перебувати люди. 

Вас також можуть зацікавити новини: