Мешканці Мелітополя повідомляють про вибухи / фото ua.depositphotos.com

Мер тимчасово окупованого російськими загарбниками Мелітополя Іван Федоров зазначає, що у місті було чути близько 10 потужних вибухів, вечір для російських військових "перестає бути спокійним".

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Черговий вечір для російських військових перестає бути спокійним. В західній частині Мелітополя чутно вже близько 10 потужних вибухів. Віримо в Збройні сили України та чекаємо на гарні новини для українців й нищівні - для рашистів", - зазначив міський голова.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора вночі українські бійці вдарили по окупованому Мелітополю з американських реактивних артилерійських систем HIMARS. Внаслідок удару знищено військову техніку ворога та понад 100 російських загарбників.

На думку військового експерта Сергія Грабського, в рамках контрнаступу одним з перших українська армія може звільнити не Херсон, а саме Мелітополь.

Водночас радник голови Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що російські загарбники найбільше бояться контрнаступу ЗСУ на Запорізькому напрямку, тому поспішають провести там псевдореферендум.

Вас також можуть зацікавити новини: