Федоров прокоментував вибухи у Криму / фото УНІАН, Олександр Прилепа

Після нічних вибухів у тимчасово окупованому Криму в пункті пропуску між окупованою територією Херсонської області та півостровом утворилися черги. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі інформаційного телемарафона.

Він каже, що вночі місцеві мешканці чули у Джанкої більш ніж десять потужних вибухів. Вже після цього люди повідомили, що на "Чонгарі" утворилися довгі черги в обидва боки. "Повністю пункт пропуску не працює, ворог точно зазнав там надвеликих втрат", - додав мер міста.

Вранці вибухи чули в Мелітополі. Після цього у місті на декілька хвилин зникав мобільний зв'язок, але його швидко відновили. А вже вдень в селищі Якимівка Запорізької області зафіксували влучання по розташуванню російських військ, додав Федоров.

Відео дня

Вибухи у Джанкої: що відомо

Вночі у мережі писали про атаку безпілотних літальних апаратів на окупований Крим. Вже вранці з'явилася інформація про ураження військової частини окупантів в Джанкої.

Повідомляється, що внаслідок удару було знищено засіб протиповітряної оборони та радіолокаційну станцію російських загарбників. Також пишуть, що вони зазнали втрат особового складу. Російська окупаційна адміністрація не коментувала це.

Вас також можуть зацікавити новини: