В Україні триває війна / фото 148 окрема артилерійська бригада

За минулу добу на фронті в Україні сталося 84 бойових зіткнення, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що на Сіверському і Слобожанському напрямках російські війська зберігають військову присутність у прикордонних районах, проводять диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки, нарощують щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Також повідомляється, що у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп'янському напрямку ворог здійснив дві безуспішні атаки на позиції наших захисників у районі Синьківки Харківської області.

Відео дня

Війна в Україні 24 лютого - ситуація на фронті

За інформацією Генштабу ЗСУ, на "найгарячіших" напрямках фронту ситуація наступна:

  • на Лиманському напрямку ЗСУ відбили дві атаки росіян в районі населеного пункту Терни;
  • на Бахмутському напрямку ЗСУ відбили дев'ять атак росіян у районах Богданівки та Іванівського Донецької області;
  • на Авдіївському напрямку ЗСУ відбили дев'ять атак росіян у районах населених пунктів Ластівчине, Північне та Первомайське.
  • на Мар'їнському напрямку ЗСУ продовжують утримувати росіян у районах Георгіївки, Перемоги та Новомихайлівки, де війська РФ 44 рази намагалися прорвати оборону;
  • на Запорізькому напрямку ЗСУ відбили вісім атак росіян а у Роботиного;

"У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку наші воїни продовжують утримання позицій і відбиття штурмів окупантів. Зазнавши втрат, ворог не залишає спроб витіснити наші підрозділи. Так, за минулу добу противник здійснив 8 безуспішних штурмів на Лівобережжі Дніпра", - повідомили у Генштабі.

Війна в Україні - актуальне

Як повідомляв УНІАН, ЗСУ знищили у боях значна кількість росіян: на ранок 24 лютого. Офіційно Сили оборони України ліквідували понад 400 тисяч окупантів, за добу захисники знищили плюс 770 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: