За добу українські військові відбили 36 ворожих атак / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За 25 квітня українські військові відбили 36 ворожих атак, противник зосереджується на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

"Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом доби було відбито 36 атак противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут і Мар'їнку. На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування ворожих наступальних угруповань не виявлено", - повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в оперативній інформації про російське вторгнення станом на 18:00.

Війна в Україні 25 квітня - ситуація на найгарячіших напрямках

За даними Генштабу, 25 квітня ситуація на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках наступна:

Відео дня
  • на Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії; тривають важкі бої за місто Бахмут; до того ж, протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Богданівка, Хромове та Кліщіївка;
  • на Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії неподалік Північного та Первомайського Донецької області, успіху не мав;
  • на Мар'їнському протягом доби нашими захисниками були відбиті численні атаки противника в районі населеного пункту Мар'їнка; ворожих обстрілів зазнали Георгіївка, Мар'їнка, Побєда, Новомихайлівка та Парасковіївка Донецької області.

Зазначається, що на Шахтарському напрямку протягом поточної доби ворог наступальних дій не проводив. Здійснив обстріли населених пунктів Вугледар, Єгорівка, Пречистівка, Золота Нива, Шахтарське та Велика Новосілка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Обстріляв понад 30 населених пунктів.

Війна в Україні 25 квітня - актуальне

Як писав УНІАН, українські захисники протягом 25 квітня завдали п'ять авіаударів по районах зосередження російських окупантів.

25 квітня стало відомо, що у злитих документах Пентагону йшлося про те, як у лютому 2023 року в РФ відзвітували про "успішні зусилля з оперативного маскування", які мали переконати українську розвідку у можливості нового наступу на Україну з території Білорусі.

Крім того, зазначалося, що Кремль втратив мільйони прихильників у всьому світі через війну в Україні.