Морпіхи знищили черговий танк Т-72 окупантів з українського ПТРК «Стугна-П» / фото REUTERS

Бійці 501-го окремого батальйону морської піхоти знищили танк Т-72 окупантів з протитанкового ракетного комплексу українського виробництва "Стугна-П".

Про ліквідовану ціль розповів прес-центр Командування морської піхоти на офіційній сторінці на Facebook.

"Незважаючи на Великодні свята окупанти продовжують паплюжити нашу землю. Тому для морських піхотинців з 501-го окремого батальйону морської піхоти вистачає роботи, і вони дуже серйозно ставляться до неї, а саме до "демілітаризації" російського рейху. Зокрема, черговий рашистський танк Т-72 був переведений в правильний стан, а саме стан металобрухту. Хороша робота від розрахунку ПТРК "Стугна-П" морпіхів!", — повідомили в Командуванні морської піхоти.

На відео, яке прикріпили до посту, можна побачити, як російський танк показався із заростей дерев. Українські захисники почекали ворога і здійснили залп. Політ ракети тривав приблизно 30 секунд, а значить танк стояв на дистанції кілька кілометрів.

Нагадаємо, раніше схожим "уловом" відзначилися бійці 128 бригади. Вони зуміли знищити танк Т-72 окупантів пострілом з міномета. Снаряд влучив прямо в боєкомплект, після чого техніка вибухнула, а екіпаж загинув на місці.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: