Вчора був збитий російський Су-34 / фото Міністерства оборони РФ

За добу українські захисники збили ворожий Су-34 і 8 розвідувальних та ударних безпілотників різних типів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Українська авіація минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також 2 - по зенітно-ракетних комплексах на вогневих позиціях. Також, наші захисники збили ворожий літак Су-34 та 8 розвідувальних і ударних БпЛА різних типів", - йдеться у повідомленні.

Тим часом підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, вразили пункт управління, 3 райони зосередження противника, склад боєприпасів, 2 склади ПММ, а також станцію радіоелектронної боротьби противника.

Відео дня

Війна в Україні - поточна обстановка

За добу українські захисники відбили понад 150 атак противника, який не залишає спроб оточити Бахмут. Крім того, окупанти атакують на ряді ділянок фронту – на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. 

Американський Інститут вивчення війни дійшов висновку, що українські війська готуються вийти з Бахмута, загроза оточення якого стала дуже високою. Підрив мостів вказує на це.

Напередодні ЗСУ збили російський штурмовик Су-34 за 25 км від лінії фронту над територією, контрольованою окупантами. На думку військового експерта Олександра Коваленко, це може вказувати на появу в руках ЗСУ більш далекобійних засобів ППО, ніж було досі.

Вас також можуть зацікавити новини: