На Бахмутському та Авдіївському напрямках у Донецькій області досі точаться важкі бої / фото facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Бахмутський напрямок залишається одним із найважчих - там тривають запеклі бої з російськими окупантами. 

Так, речник Одеської ОВА Сергій Братчук у своєму Telegram опублікував кадри з Бахмута: місто майже повністю зруйноване, проте завдяки українським захисникам та їхнім нелюдським зусиллям все ще стоїть і продовжує бути "кісткою у горлі" ворога.

"Росіяни не можуть захопити там нічого ще з липня, а "три дні" перетворилися на місяці ганьби", - зазначив Братчук.

За даними Генштабу ЗСУ, за минулу добу Сили оборони України відбили атаки ворога в районах 14 населених пунктів чотирьох областей, зокрема, і на Бахмутському напрямку. 

Братчук також показав відео емоцій наших воїнів, які відбили атаку росіян в районі Бахмуту, спаливши техніку і задвухсотивши багато окупантів.

Війна в Україні: ситуація на Донбасі

Як наголосив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, на Бахмутському та Авдіївському напрямках у Донецькій області досі точаться важкі бої. Наразі найскладніша ситуація у районі Вугледара.

Росія хоче "стерти Бахмут з лиця Землі", проте прорвати оборону не може. Раніше журналісти показали зброю, яка допомагає нищити російських окупантів поблизу Бахмута.

В Міністерстві оборони України оприлюднили відео з позицій українських військових під Бахмутом Донецької області.

Вас також можуть зацікавити новини: