Володимир Путін / фото REUTERS

Жодна з країн не зможе забезпечити Росію обсягом озброєння, необхідним для безперервного ведення активних бойових дій в Україні.

Впевненість у цьому висловив військовий експерт Олег Жданов, прогнозуючи, що військових дій до нескінченності не буде: "Це нам не загрожує на сьогоднішній день".

"Іран не володіє такою військовою міццю для того, щоб забезпечити РФ необхідними озброєнням і технікою... Занадто масштабна війна для Ірану. Північна Корея через треті країни намагається поставити озброєння РФ. Але у них у самих все лічено. Якщо ви подивитеся кадри параду в Північній Кореї, у них навіть використовуються Сільськогосподарська техніка. Трактори, які повинні обробляти рисові поля, використовують в якості тягачів для систем артилерії. Там нічого роздавати", – заявив експерт.

Відео дня

Не зможе постачати озброєння Росії і Сирія, додав Жданов:

"Хто ще може дати? Сирія? Сирія сама сидить на голодному пайку і воює тільки за рахунок поставок російського озброєння".

Дефіцит озброєння в Росії: що повідомлялося

Днями представник командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що Росія не може собі дозволити постійних масованих ударів по Україні.

Журналісти з'ясували, що РФ зіткнулася з дефіцитом високотехнологічних чіпів іноземного виробництва, на які вона роками покладалася при виробництві зброї, і відчайдушно намагається його заповнити.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко заявляв, що дефіцит ракетного озброєння вносить все більше негативних коректив у боєздатність російської армії.