ЗСУ продовжують бити окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

За добу авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ. Там уточнили. що знищено один пункт управління та три зенітно-ракетні комплекси (ЗРК) противника.

У свою чергу підрозділами ракетних військ нанесено ураження по одному  вертольоту, одному ЗРК, трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному складу боєприпасів та двох артилерійських засобах противника. 

Відео дня

Крім того, у Генштабі повідомили, що ворог завдав два ракетних та 80 авіаційних ударів, здійснив 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - зазначили у Генштабі.

Війна в Україні: новини

За останню добу в зоні бойових дій відбулося 91 бойове зіткнення, з них 34 - на Авдіївському напрямку, ще 17 - Мар’їнському. При цьому за добу Сили оборони України ліквідували ще 1120 російських загарбників, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: