Українські захисники мужньо протистоять тиску окупантів / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Російські загарбники намагаються намацати слабкі місця в обороні ЗСУ, заявив ффіцер "Легіону Свободи" Сергій Воронов з Мар'їнського напрямку. За його словами, на карті фронту сьогодні складно побачити напрямок, який би не був гарячим.

"Зокрема й Мар'їнський напрямок так само перебуває під щільним вогнем і під постійними ударами ворога. Наразі наші хлопці мужньо протистоять цьому тиску. Усі ми слідкували за тим, як напередодні ворог зайшов у Красногорівку, але силами ЗСУ був вибитий. Це село нині контролюється Україною", - розповів Воронов у ефірі телеканалу "Еспресо".

Він стверджує, що на всіх ділянках східного фронту ворог намагається намацати слабкі місця, щоб зробити прорив в обороні ЗСУ.

Відео дня

"На всій ділянці фронту ворог намагається невеликими групами знайти прогалини в нашій обороні. Південніше Мар'їнки є Вугледарський напрямок, який є стратегічно важливим для ворога. Наразі там немає прориву з боку окупантів, Сили оборони міцно тримають позиції", - поянив захисник.

Війна в Україні - ситуація на фронті

Під прицілом військ РФ не тільки Авдіївський напрямок: за бойову добу армія України провела з окупантами 73 бойових зіткнення, на згадану ділянку фронту припало 20 атак. Про це заявив Генштаб ввечері 1 березня. Там уточнили, що навколо Авдіївки бої точаться в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

Вас також можуть зацікавити новини: