Сили оборони України просуваються біля Бахмута / фото 128 ОГШБр

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, майор Родіон Кудряшов розповів про події на фронті.

За його словами, росіяни підтягують нові резерви до Бахмуту. Також рашисти шукають постійно слабкі місця в обороні ЗСУ.

"Відбувається активізація ворога по всій лінії бойового зіткнення, починаючи від Луганщини й закінчуючи Донеччиною й Херсонщиною. По всій лінії фронту противник намагається намацати слабкі місця в обороні ЗСУ, і сконцентрувати там свою увагу", - зауважив Кудряшов для телеканалу Еспресо.

Відео дня

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ також додав, що ситуація на Бахмутському напрямку стає складною.

"На Бахмутському напрямку противник додає зусиль, ворог виводить нові резервні підрозділи. Ми ліквідовуємо бригаду, і противник змушений підтягувати нові бригади, щоб не допустити нашого просування. Противник намагається відновити втрачене положення, але успіху не має. Саме це і є причиною активізації на лінії зіткнення", - заявив військовослужбовець.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, Сили спеціальних операцій України за тиждень знищили техніку окупантів вартість на 25 мільйонів доларів. Йдеться про знищення російського БМ-21 "Град", БМ-27 "Ураган", РЛС "Зоопарк", а також важкої вогнеметної системи.

Українські диверсанти, за даними ISW, висадились біля Підстепного (20 км на схід від Херсона та 3 км від Дніпра) і захопили ділянку дороги, яка сполучає села Пойма, Козачі Лагері та Кринки Херсонської області.

Вас також можуть зацікавити новини: