Росіяни завдали ударів по Сумщині / фото ДПСУ

Сьогодні, 4 червня, вранці ворожа авіація завдала ракетного удару по Сумщині.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні близько 4-ї години ранку ворожа авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами, які розірвалися на околиці прикордонних населених пунктів Сумського району", - повідомили прикордонники.

Відео дня

"У нас вночі було обстріляно ракетами Сумський район, було 4 "прильоти". Попередньо, дві ракети було запущено з літака, який перетнув повітряний простір України і зайшов на територію Сумської області. І деякі ракети були пущені з території Російської Федерації - це або літак, або пускові установки. Було уражено села Сумського району, є пошкоджені житлові будинки. Інформації про постраждалих, загиблих немає", - повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький в ефірі інформаційного телемарафону.

Крім того, за словами Живицького, сьогодні зранку в Охтирському районі російський безпілотник скинув два саморобних вибухових пристрої.

Згодом голова ОВА уточнив, що по Сумщині росіяни випустили 6 ракет класу "повітря-земля".

"Ворожий літак не перетинав державного кордону, били з території Росії", - додав він.

За словами Живицького, внаслідок вибухів пошкоджені будинки в одному з населених пунктів Сумської громади, жертв немає.

фото ДПСУ

Нагадаємо, вранці літаки стратегічної авіації Росії також завдали ракетного удару по одному з районів Одеської області. Противник влучив крилатою ракетою в сільськогосподарське підприємство, за попередніми відомостями, постраждали дві особи.

Вас також можуть зацікавити новини: