Аналітики вважають, що Володимир Путін не хоче миру в Україні / колаж зі скріншоту й фото УНІАН

Російський диктатор Володимир Путін зосереджений на тому, щоб здобути повну перемогу над Україною у війні, а не на досягненні справжнього миру.

Про це йдеться у матеріалі, опублікованому на сайті Центру аналізу європейської політики. У матеріалі зазначається, що успіхи українських сил у Чорному морі ще не є стратегічними, і морська кампанія не здатна замінити наступ на суші. Аналітики додали, що Чорноморський флот РФ хоч і зменшився, але лишається "серйозною загрозою".

"...Путін зосереджений на повній воєнній перемозі, а не на справжньому мирі. Це ще більше актуально зараз, коли деякі політики, особливо в США, коливаються у своїй підтримці та заохочують його віру в те, що він з часом переможе", - підкреслюється у статті.

Відео дня

Нагадаємо, за відомостями Управління стратегічних комунікацій української армії, з початку повномасштабної війни наші бійці у Чорному морі вивели з ладу 33% бойових ворожих кораблів.

Триває повномасштабна війна в Україні - новини, які сьогодні варто прочитати

Українська сторона не раз попереджала, що Володимир Путін хоче захопити всю Україну, а потім може рушити далі - атакувати держави-члени НАТО. В Альянсі вже закликали готуватися до ракетних ударів РФ по об'єктах в країнах-членах Європейського Союзу.

У січні британський прем'єр-міністр під час несподіваного візиту в Україні сказав, що війна нашої держави проти Росії може тривати ще довго, але ми здатні здобути перемогу.

Воїн-історик зі Збройних сил України спрогнозував, що російсько-українська війна закінчиться не так, як всі на це очікують. На думку експерта, російська влада не підпише документ про капітуляцію.

Вас також можуть зацікавити новини: