ЗСУ вдало уразили штаб окупантів у Мелітополі / фото 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Цього ранку Збройні сили України завдали ударів по штабу російських окупантів у тимчасово захопленому РФ Мелітополі Запорізької області.

Ворожий об’єкт українські оборонці атакували близько 7:00. Удар був успішним, повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Близько 7:00 Збройні сили України завдали успішного удару по штабу окупантів у районі тимчасово окупованого Мелітополя", - йдеться у повідомленні.

Також у СтратКомі опублікували відео, на якому видно, що російська ППО намагається збивати ракети, однак вони все ж досягають цілі. 

Зранку в Мелітополі прогриміли вибухи

Як повідомляв УНІАН, сьогодні зранку міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у місті пролунало одразу декілька вибухів - понад п’ять. За його словами, російська "певео" не встигає працювати. 

Федоров уточнив, що вибухи було найбільше чутно мешканцям в районі "Автокольорлиту". 

Згодом росіяни заявили, що Мелітополь нібито "під захистом", а усі звуки, які чули мешканці міста - це нібито лише робота протиповітряної оборони.

Наразі українські військові продовжують просуватися одразу на кількох напрямках фронту. Зокрема, йдеться у про Мелітопольський напрямок. Там, за даними Генштабу ЗСУ, українські військові наразі продовжують утримувати раніше зайняті рубежі та виснажувати росіян. Також Сили оборони України завдають російських окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці.

Вас також можуть зацікавити новини: