Україна поставила Індії партію продукції у рамках контракту з модернізації Ан-32  \ antonov.com

Державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство «Спецтехноекспорт» протягом останніх шести місяців у рамках виконання контракту з модернізації літаків Ан-32 Міністерства оборони Індії поставило чергову партію продукції вартістю $27 млн.

Читайте такожНа Київщині викрили схованку авіаційного озброєння, яке збирались нелегально відправити до Африки (фото, відео)

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Відео дня

«Зараз готуються чергові поставки продукції за контрактом, які виконуються щомісячно. Загалом, за домовленістю сторін, умови контракту, який був підписаний у 2009 році, будуть повністю виконані до вересня 2020 року. «Завод «410 ГА» як постачальник основної номенклатури продукції за цим контрактом успішно виконує всі свої зобов'язання», - наголошується у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді минулого року «Спецтехноекспорт» офіційно відкрив своє друге закордонне представництво в Індії.

Довідка УНІАН. «Спецтехноекспорт» - державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство, основною сферою діяльності якого є експортно-імпортні відносини на світовому ринку продукції та послуг військового і подвійного призначення. Підприємство залучає в Україну передові технології та методи організації виробництва, реалізуючи спільні з іноземними партнерами проекти, сприяє проведенню наукових досліджень у сфері військових технологій.