Ілюстративне фото / facebook.com/gursmz

Апґрейд військових одностроїв в українській армії планують провести наступного року.

Про це заявив начальник відділу розробки речового майна Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ підполковник Василь Саковець, передає АрміяInform.

Читайте такожРеформування ОПК не зашкодить армії під час ведення бойових дій – Полторак

Відео дня

«За останні роки ми отримали низку зауважень від військовослужбовців стосовно експлуатації літнього польового загальновійськового комплекту. Було опрацьовано та проаналізовано велику кількість запитів із Генерального штабу Збройних сил України», - сказав він.

Він також повідомив, що раз на три місяці фахівці управління проводять опитування військових у районі проведення бойових дій. На основі цих опитувань насамперед планують оновити демісезонну білизну, флісові куртки та технологію виробництва взуття, пізніше – всі інші предмети комплекту.

І насамкінець, у 2020-му на території України планують виготовляти якісні мембранні матеріали, на сьогодні їх змушені закуповувати в іноземного виробника.

Як повідомлялося, до кінця поточного року бронетанкова техніка в Збройних силах України більше не матиме радянських засобів радіозв'язку.