4 грудня до Одеського морського порту прибув ракетний есмінець ВМС США DDG-71 / Думская

Пара фронтових бомбардувальників Су-24М, під прикриттям винищувачів військово-космічних сил Російської Федерації в акваторії Чорного моря зімітували ракетний удар по ракетному есмінцю США «Ross», який прямував до порту Одеса.

Про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ.

Читайте такожРакета на 3D принтері: у Дніпрі показали унікальну технологію (відео)

Відео дня

«23 грудня пара фронтових бомбардувальників Су-24М, під прикриттям винищувачів Су-27 (Су-30) військово-космічних сил Російської Федерації в акваторії Чорного моря зімітували ракетний удар по надводній цілі. А ціль, за даними розвідки – ракетний есмінець Сполучених Штатів Америки «Ross», який прямує до порту Одеса», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що літаки здійснили маневр, типовий для авіаційного удару крилатими ракетами, й повернулись на аеродром базування.

«На тлі політичної кризи в Європі, військової агресії окупанта на Донбасі та в Криму, брязкання зброєю та демонстрація сили стало уже звичним методом впливу Росії на західні країни, зокрема й ті, що запровадили проти РФ санкції», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 24 грудня, до Одеського морського порту прибув ракетний есмінець Військово-морських сил США USS Ross (DDG-71).