Міноборони РФ назвало "риторикою базарної хабалки" заяву глави міністерства оборони Великобританії Гевіна Вільямсона в адресу Росії.

Таку заяву зробив офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, повідомляє агентство "РИА Новости".

Читайте також"Схоже, що Росія стоїть" за отруєнням Скрипаля - Трамп

Відео дня

"Риторика базарної хабалки, продемонстрована сьогодні главою британського міноборони Гэвином Вільямсоном, чудово характеризує крайню ступінь його інтелектуальної імпотенції", - сказав він.

За словами Конашенкова, випад глави Міноборони Британії в адресу Росії "лише підтверджує нікчемність всіх звинувачень Лондона і повну нікчемність самих обвинувачів".

Як повідомляв УНІАН, глава Міноборони Британії Гевін Вільямсон порадив Росії "відійти і заткнутися", відповідаючи на питання про те, як Кремль повинен відреагувати на висилку 23 російських дипломатів.

"Що ми зробимо — ми подивимося, як Росія відповість на те, що ми зробили. Це абсолютно жорстокий і обурливий акт, який Росія влаштувала в Солсбері. Ми на нього відповіли. Чесно кажучи, Росія мусить відійти в сторону і заткнутися", - сказав Вільямсон.