Оприлюднено вирок американському сценаристу, що жорстоко вбив українку / Los Angeles County sheriff's Department, Facebook

В США суд виніс вирок американському сценаристу і автору коміксів Блеку Лейбелу, який з шокуючою жорстокістю вбив українку Яну Касьян та розчленував її тіло. Вбивцю визнали винним у трьох тяжких злочинах, давши за кожний з них довічний термін.

Читайте такожТіло розчленував на 11 частин: з'єднання явилися моторошні подробиці вбивства українки голлівудським сценаристом (відео)

Про це повідомляє ТСН, яке поспілкувалося з матір'ю загиблої. Зазначається, що права на оскарження вироку у Лейбела немає. Тепер сім'я загиблої має намір домагатися компенсації завданої моральної шкоди.

«Суддя виніс вирок – тричі довічне ув'язнення без права апеляції. Далі, за кримінальним судом, буде цивільний суд. Це буде суд щодо морального збитку для дитини, для сім'ї. Адвокат готує документи», – повідомила мати загиблої Ольга Касьян.

Блек Лейбел до смерті  замордував свою цивільну дружину Яну Касьян в травні 2016 року, їх дочці на той момент було всього три тижні.

ЗМІ повідомляли, що Лейбел повністю зняв скальп і продовжував знущатися над жертвою. Також він відрізав їй вухо і зняв їй половину правої частини обличчя. Нижче підборіддя біля горла був страшний укус. Коли жертва померла, він розчленував її тіло на десяток частин і виніс у сміттєвих пакетах.

У ЗМІ потрапило кілька фото з місця трагедії. Поруч з тілом Яни Блейк поставив картину, яку намалював сам. Він втілив у життя свою роботу, комікс став його інструкцією для вбивства жінки. На обкладинці його збірки з найпопулярнішими малюнками під назвою "Синдром" - немовля зі знятим скальпом.