Володимир Путін / REUTERS

У Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін перебуває в "постійному контакті" з куратором окупованого Донбасу, своїм помічником Владиславом Сурковим.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

"Сурков - це дуже високопоставлений чиновник, це помічник президента. І всі помічники перебувають у постійному регулярному контакті з главою держави. Це звичайна практика", - зазначив Пєсков.

Відео дня

Читайте також"А що це із Сурковим?": фото змарнілого помічника Путіна з тростиною шокувало мережу

За його словами, Путіну доповіли про статтю Суркова про сучасну модель російської держави, але на реакцію навряд чи варто чекати.

Статтю Суркова в "Независимой газете" було опубліковано напередодні. В ній Сурков зазначає, що сучасна модель російської держави починається з довіри, в чому її докорінна відмінність від моделі західної, що культивує недовіру та критику. Помічник президента РФ називає сучасну Росію державою нового типу - вона мало досліджена, але "її своєрідність і життєздатність очевидні". На його думку, "велика політична машина Путіна лише набирає обертів і налаштовується на довгу, важку і цікаву роботу", й "вихід її на повну потужність далеко попереду".