Помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко / фото Ірина Бужор / Коммерсант

Політтехнолог і колишній медіаменеджер Ігор Малашенко знайдений мертвим в Іспанії.

Про це повідомили джерела "КоммерсантЪ". Йому було 64 роки. За деякими даними, він покінчив з собою. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Читайте такожУ московському Останкіно вивісили банер з ліпленням "ФСБ катує, НТВ покриває"

Відео дня

Три неназваних джерела газети "Ведомости" також підтвердили смерть Малашенко, а в якості її причини назвали самогубство.

Ігор Малашенко був одним із засновників НТВ, а також генеральним директором РДТРК «Останкіно». У 1996 році пан Малашенко був головним радником виборчої кампанії кандидата в президенти РФ Бориса Єльцина. У січні 1997 року Малашенко став одним із засновників ЗАТ «Медіа-Міст», був членом ради директорів компанії. У 2001-2009 роках був гендиректором каналу RTVI. Малашенко очолював передвиборний штаб телеведучої Ксенії Собчак, яка балотувалася в президенти Росії в 2018 році.

Ігор Малашенко був одружений на відомій колумністці Божені Ринське. Тим часом, до цього часу не завершився процес про поділ майна з попередньою його дружиною Оленою Пивоваровою, позови про розлучення були подані в минулому році як в російський суд, так і до суду США.