Фрагменти нових "Месників" потрапили до мережі / Скріншот - Youtube, трейлер - Месники 4: Фінал

У мережі 16 квітня з'явилися щонайменше два уривки нового кінокоміксу від Marvel – «Месники: фінал». Ролики низької якості являють собою екранні копії, та розкривають ключові сюжетні подробиці стрічки.

Читайте такожШанувальники Marvel обвалили сайти американських кінотеатрів через нових «Месників»

Як повідомляє DTF, ролики з'явилися як у Twitter, так і в Vimeo, звідки вже були видалені за запитом Disney. Зазначається також, що уривки потрапили в російську соцмережу «Вконтакте», де ними вже займається служба підтримки.

Відео дня

Як стався витік поки незрозуміло. Інформація в джерелах різниться — хтось каже, що найяскравіші фрагменти картини показували партнерам Disney, а хтось - що студія проводила останні тестові скринінги для фанатів.

Ролики також були залиті на Telegram-канал спільноти 2ch. Користувачам рекомендується утриматися від перегляду нелегальних копій фільму.

Нагадаємо, 2 квітня Marvel випустила новий трейлер фільму "Месники: Фінал", в якому показали повернення Таноса, головного антагоніста попередньої частини.

В цей же день в США і Канаді шанувальники кіновсесвіту Marvel обвалили сайти кінотеатрів після старту ранніх продажів квитків на стрічку. У США нові «Месники» поставили абсолютний історичний рекорд з продажу квитків за першу годину.

В Україні фільм вийде в прокат 24-25 квітня.