Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп пригрозив "повністю зруйнувати" економіку Туреччини, якщо та вчинить будь-які дії, які він вважатиме недопустимими.

Про це Трамп написав на своїй сторінці в Twitter.

Читайте такожСША звинуватили Асада в застосуванні хімічної зброї в Сирії

Відео дня

"Якщо Туреччина зробить щось, що я, по своїй великій і неперевершеній мудрості, вважаю неприпустимим, я повністю зруйную і знищу економіку Туреччини (я робив це раніше!)", - йдеться в повідомленні.

За його словами, Туреччина разом із Європою та іншими країнами повинні нести відповідальність за захоплених бойовиків терористичної організації "Ісламська держава" і членів їх сімей.

"США зробили набагато більше, ніж будь-хто міг очікувати, включаючи захоплення 100% халіфату ІДІЛ. Настав час для інших в регіоні, дехто з них дуже заможний, захищати власну територію", - додав Трамп.

Нагадаємо, 5 жовтня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган анонсував початок операції, потім він повідомив про стягування додаткових військ країни до кордону Сирії.

Білий дім заявив, що збройні сили США не будуть підтримувати Туреччину і брати участь у її військової операції на півночі Сирії.