Ілюстрація / REUTERS

Міністр закордонних справ Великої Британії Домінік Рааб назвав загибель пасажирів і екіпажу українського літака компанії "Міжнародні авіалінії України", що сталася поблизу аеропорту Імам Хомейні (Тегеран), трагічною втратою.

Читайте такожВ Ірані заявили, що ідентифікували голос пілота літака МАУ, він не мав зв'язку з дистпетчером

Про це йдеться в повідомленні Посольства Британії в Україні у Twitter з посиланням на главу МЗС цієї країни.

Відео дня

"Від імені Великої Британії хотів би висловити співчуття родинам жертв катастрофи МАУ в Ірані. Це трагічна втрата для всіх постраждалих країн. У цей складний час працівники МЗС Великої Британії надають допомогу родинам загиблих британців", - заявив Рааб.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав катастрофи літак МАУ, 167 пасажирів та 9 членів екіпажу загинули.

Літак, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, вилетів з аеропорту Тегерана о 06.10 за місцевим часом і зник з радарів через кілька хвилин після вильоту.

На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, зокрема дев‘ять членів екіпажу, а також 82 громадянина Ірану, 63 громадянина Канади, 10 громадян Швеції, четверо громадян Афганістану, троє громадян Німеччини і троє громадян Великої Британії.