Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

Дискусії щодо рішення британського принца Гаррі та його дружини Меган Маркл залишити королівську родину тривають, повідомив Букінгемський палац.

Рішення онука та його дружини шокувало королеву Єлизавету II. На сайті її величності вийшло офіційне звернення, у якому йдеться, що "рішення остаточно ще не ухвалене".

«Ми розуміємо їхнє прагнення застосувати інший підхід, але це складно. Дискусії з герцогом та герцогинею Сассекськими – на ранній стадії», – заявили в палаці, пише Радіо Свобода.

Відео дня

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл вирішили вийти з королівської сім'ї

Як повідомляв УНІАН, 8 січня принц Гаррі та його дружина Меган оголосили про намір вийти з королівської родини та працювати, щоб стати фінансово незалежними.

Вони не назвали причину свого рішення. Водночас у 2019 році герцог критикував медіа через «цькування» його дружини. Він порівнював ставлення представників ЗМІ до Маркл із їхнім ставленням до його матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі у 1997 році.

Британський принц Гаррі і американська акторка Меган Маркл одружилися у травні 2018 року. Через рік у герцога і герцогині Сассекських народився хлопчик – Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.