REUTERS

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, передає радіо "Свобода". "Ми повинні продовжувати нашу боротьбу допоки терористична організація не припинить нести загрозу, допоки зброя не буде складена і знищена, допоки хоча б один озброєний терорист залишатиметься всередині наших кордонів", - заявив турецький президент по телебаченню.

Читайте такожТуреччина оголосила про початок масштабної операції проти "Ісламської держави"

Реджеп Таїп Ердоган наголосив, що у результаті кампанії, яку Туреччина проводить проти РПК упродовж останніх тижнів, курдські бойовики зазнали серйозних втрат. За його словами, мирний процес з курдами наразі "заморожений".

Відео дня

"На жаль, вони не розуміють, що для них було зроблено", – сказав президент.

Раніше сьогодні військові Туреччини повідомили, що завдали нових повітряних ударів по ще 17 об’єктах курдських бойовиків упродовж понеділка й вівторка.

Реджеп Таїп Ердоган наголошує, що Туреччина також провела "ефективні операції" проти бойовиків угруповання "Ісламська держава". Це відбулося пори те, каже він, що турецькі війська завдали більше ударів по позиціях РПК у Туреччині та північному Ірану, ніж проти "Ісламської держави" у Сирії.