Камілу Валієву називають "молодою версією Кабаєвої" / фото instagram.com/kamilavalieva26

Чутки про особисте життя президента країни-агресора Володимира Путіна регулярно "спливають" у ЗМІ. Цього разу приводом для обговорення стала "неформальна" зустріч "фюрера" з юною фігуристкою Камілою Валієвою.

УНІАН розповідає, хто така Каміла Валієва, що про неї відомо і чому її називають "молодою версією Аліною Кабаєвою".

Після того як, Путін провів зустріч з Валієвою, почали говорити, що вона - його нова фаворитко. Подейкують, що так починалося спілкування глави РФ з ймовірною коханкою і, можливо, дружиною Аліною Кабаєвою.

Зустріч Путіна і Валієвої: подробиці

26 квітня Каміла святкувала 16-річчя, в цей день проходила зустріч олімпійських чемпіонів Пекіна-2022 в Кремлі. Тоді Путін привітав фігуристку зі святом, випив з нею шампанського і вручив їй подарунок - шовкову хустку. Колись існувала традиція: чоловіки дарували дівчатам хустки перед тим, як засватати їх. Це знак?

Путін і Валієва / Скріншот

Під час привітання президент РФ помітно нервував, переминався з ноги на ногу і посміхався. Це і стало приводом для обговорень.

Валієва і Кабаєва: чим схожі дівчата

Обидві дівчини спортсменки. Аліна Кабаєва - гімнастка, а Каміла Валієва-фігуристка.  Схожі їх історії і в тому, що стосується віку юних обдарувань, - обидві вони познайомилися в юному віці з Путіним. Першій було 18 років, коли вона зустрілася з президентом РФ, другій - зараз 16 років. Відзначають і зовнішню схожість ймовірних обраниць глави Росії.

false

Хто така Каміла Валієва

Каміла Валієва (нар. 26 квітня 2006) – російська фігуристка (етнічна татарка), яка виступає в одиночному фігурному катанні.

Чемпіонка Європи (2022). Переможниця етапів Гран-прі - Skate Canada 2021 і Rostelecom Cup 2021. Переможниця турніру серії "челенджер" Finlandia Trophy 2021.

Чемпіонка Росії (2022) і срібний призер чемпіонату Росії (2021). Чемпіонка світу серед юніорів 2019/20 року, переможниця фіналу Гран-прі з фігурного катання серед юніорів 2019/20, переможниця першості Росії серед юніорів 2019/20.

Відома також завдяки виявленому в її допінг-пробі під час Олімпіади 2022 року забороненому препарату триметазидину.

Раніше Аліна Кабаєва з'явилася на публіці з обручкою на пальці. У мережі одразу вирішили, що вона вийшла заміж за Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: