Захарова традиційно звинуватила Україну у вибухах на території Москви / фото getty images

Прес-аташе МЗС РФ Марія Захарова, забувши про злочини російських окупантів в Україні, які воюють проти мирного населення, звинуватила Київ у спробі атакувати район Москви, де розташований аеропорт.

У своєму Telegram-каналі вона назвала сьогоднішні вибухи в Москві "черговим актом тероризму":

"Спроба київського режиму атакувати район, де розташовані об'єкти цивільної інфраструктури, в тому числі аеропорт, який приймає, до речі, й закордонні рейси, - черговий акт тероризму".

Відео дня

Але і на цьому "права рука" Лаврова не зупинилася: вона заговорила про "міжнародний тероризм", адже, вважає вона, ці атаки "Зеленський здійснює поставленою Заходом або на західні кошти закупленою зброєю". 

Виходячи з цього, вона робить висновок, що США, Британія і Франція як постійні члени Радбезу ООН "фінансують терористичний режим".

Вибухи в Москві 04.07.2023 - що відбувається в Росії

Вранці 4 червня 2023 року жителі Нової Москви почули кілька вибухів. У Міноборони РФ заявили, що місцевість намагалися атакувати чотири безпілотники, всі вони нібито були збиті хваленою російською ППО.

Окупанти заявили, що постраждалих або руйнувань унаслідок атаки немає. У Шойгу в події вже звинуватили "київський режим". Представники України це поки не коментували.

Стало відомо про наслідки вибухів у РФ - в аеропорту Внуково перенесено кілька рейсів.

Вас також можуть зацікавити новини: