Москві загрожує небезпека з боку тих росіян, які вбивали людей в Україні, вважає Марк Фейгін / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти, які вбивали людей у Бучі Київської області та в Маріуполі Донецької області після повернення до Росії здатні починати спалювати Москву разом із жителями.

Для РФ внутрішні сили можуть бути набагато небезпечніші, аніж зовнішній ворог, розповів правозахисник, юрист та колишній депутат Держдуми Марк Фейгін в ефірі телемарафону.

Співрозмовник зазначив, що зовнішній супротивник може бути цивілізований, а ось внутрішні сили Росії вже показали, які вони.

"Для імперії гірше військової поразки навіть,... з ворогом-то можна домовитися про щось, це стан внутрішнього розпаду... ми таке бачили - це і громадянська війна, відпадання території від країни, і там вже не треба танків чужих в Москві, там свої запалять так, що краще б чужі б приїхали, хоч би порядок навели...", - сказав експерт.

Екс-депутат Держдуми додав, що москвичам варто бояться земляків, які вбивали людей в Україні.

"...Адже ось, хто в Бучі або там, не знаю, в Маріуполі воює, вбиває і так далі - ці ж люди, вони повертаються... вони якщо вже і почнуть Москву спалювати разом з її мешканцями, то вони будуть це робити точно так, як вони це робили в Бучі...", - вважає юрист.

Нагадаємо, російські окупанти здійснили повномасштабне вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого. Противники, зокрема, захопили Бучу й знущалися над мирними жителями, було багато жертв. Пізніше місто звільнили Збройні Сили України.

Ворогам вдалося взяти під контроль Маріуполь, місто майже повністю знищене, загинули десятки тисяч осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: