У РФ влада Володимира Путіна ослабла, вважає його однокурсник / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін у своїй країні значною мірою втратив владу.

Лідер росіян зараз поводиться ситуативно, розповів його однокурсник, колишній співробітник Комітет державної безпеки СРСР Юрій Швець в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону. "...По-моєму, навіть далеко, кудись на два-три кроки, (Путін - Ред.) не дивиться. Він значною мірою, за моїми спостереженнями, втратив владу в країні. Значною мірою!" - вважає екс-розвідник.

За словами експерта, сварка між ватажком приватної військової компанії "Вагнер" Євгеном Пригожиним і міністром оборони РФ Сергієм Шойгу "свідчить про те, що держава некерована".

"...Не може в державі у стані війни таке відбуватися! Те, що говорить Пригожин, - це дика дискредитація керівництва збройних сил Російської Федерації…", - додав Швець.

Нагадаємо, Євген Пригожин жорстко відповів Сергію Шойгу щодо наказу включити ПВК до складу регулярної армії Росії. Пригожин стверджував, що члени "Вагнера" контракти з російським Міноборони підписувати не будуть.

Цікаві новини щодо РФ - сьогодні це варто прочитати

Радник очільника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк повідомляв на початку червня, що країна-"манекен" Росія розпадається і розносить по світу неймовірний сморід.

Пізніше російський соціолог та журналіст Ігор Ейдман написав, що Кремль не переживе програшу у війні проти української держави. За його словами, у разі поразки Кремлю загрожує крах.

Вас також можуть зацікавити новини: