Маргариті Симоньян має бути прикро, що за її "вбивство" запропонували таку ж суму, як і за "ліквідацію" Ксенії Собчак, вважає експерт / скріншот

У Росії озвучили один факт, який видає фейковість того, що планувався "замах" на пропагандистку Маргариту Симоньян і телеведучу Ксенію Собчак.

За Симоньян і Собчак "кілерам" нібито пообіцяли однакову суму, і це свідчить про неправдивість інформації, заявив письменник і політтехнолог Михайло Шейтельман. За його словами, зрозуміло, що якби до злочину були причетні "справжні вороги, українські інтервенти, то вони б за Симоньян дали більше".

"...1,5 млн рублів за Симоньян - це багато чи мало? До речі, ось я думаю, що Симоньян має бути знаєте, що прикро? Що за неї і за Собчак дають однаково. Це з яких міркувань? Тобто Симоньян, значить, паше, як божевільна, весь день на пропагандистських каналах, а Собчак іноді навіть у Макаревича (антипутініст, російський музикант Андрій Макаревич - Ред.) інтерв'ю бере. А платять однаково. Ось це вже видає неправду", - підкреслив він.

Маргарита Симоньян і Ксенія Собчак нібито "замовлені" - що потрібно знати

Російські силовики 15 липня стверджували, що нібито запобігли ліквідації Маргарити Симоньян і Ксенії Собчак. За відомостями ворожої сторони, до "злочину" причетні спецслужби України. У РФ навіть розповідали, що в Рязанській області і Москві були "затримані неонацисти", і у них знайшли зброю.

Примітно, що "кілерам" нібито пообіцяли однакову суму і за знищення Собчак, і за ліквідацію Симоньян - 1,5 млн рублів.

Радник глави Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявив, що ці персонажі Києву точно не потрібні, вони "ні на що не впливають".

Вас також можуть зацікавити новини: