29 квітня в Росії офіційно розпустили мережу регіональних штабів Навального / фото REUTERS

Команда російського опозиціонера Олексія Навального відмовиться від колишнього формату проведення вуличних протестів.

Читайте такожУ Росії вперше виявили індійський штам COVID-19Про це розповів соратник політика Леонід Волков, пише Голос Америки

"Зрозуміло, що "штабів Навального" більше немає, і вуличного протесту більше немає. Але це відкриває для нас нові можливості, ми готові запускати нові проекти, і деякі з наших старих проектів також не вичерпали себе", – сказав Волков.

Відео дня

За його словами, російська влада показала, що готова збільшувати рівень репресій і застосовувати ще більше насильства до протестувальників. 

"Це не означає, що протестів більше не буде взагалі. Але наступний протест не буде підготовленим або запланованим, ми не будемо оголошувати, що призначаємо акцію протесту на конкретний день, що готуємо її, не будемо поширювати матеріали про це. Останні дії Путіна зробили це неможливим. Але це лише означає, що протест спалахне спонтанно, як це сталося в Тунісі в 2011 році. Це добре? Ні. Це неминуче? Так", - зазначив він.

Довідка УНІАН. Хвилювання в Тунісі (2010-2011) - хвиля загальнонаціонального невдоволення політикою президента Тунісу Зін ель-Абідіна Бен Алі, яка призвела до його відставки 14 січня 2011 року.

Справа проти штабів Навального і ФБК