Церкву переробили у "фальшивий" бар / Фото twitter.com/Picchio_Fede

Євангелічна церква в Аргентині відкрилася під виглядом бару після пандемії коронавірусу в країні.

Це було зроблено на знак протесту проти обмеження на релігійні зібрання, яке залишається в силі, незважаючи на поступове відкриття інших заходів, пише видання The Guardian.

Всередині церкви, розташованої в Сан-Лоренсо (провінція Санта-Фе), були розміщені барні столи, а пастори, одягнені як офіціанти, несли екземпляри Біблії на підносах під час фальшивої служби. Даний захід є закликом до того, щоб в Аргентині знову дозволили проведення релігійних служб.

Відео дня

Читайте такожПапа Римський відслужив першу за час карантину публічну месу (фоторепортаж)

Пастор Даніель Каттанео, який також був одягнений у форму офіціанта, сказав, що на сьогоднішній день "молитовний бар", здається, єдиний спосіб служити слову Божому. "Теля в сухарях подадуть за столиком чотири, а слово Боже прозвучить з дому Господа всім народам", — пожартував він.

Каттанео зазначив, що вони намагаються відстояти своє конституційне право сповідувати свою віру. "Бари можуть відкриватися, магазини можуть відкриватися, чому вони дискримінують нас?" — обурився пастор.

Провінція Санта-Фе, де розташована церква, особливо успішно стримувала поширення вірусу і почала відновлювати діяльність, включаючи відкриття барів. Однак церквам, як і раніше дозволено приймати не більше 10 осіб на службу.

Як повідомляв раніше УНІАН, в США ресторан буде підсаджувати до відвідувачів манекени, щоб їм не було самотньо.