Відвідувачам ресторану будуть підсаджувати манекени / Фото: Inn in Little Washington

Ресторан «Inn in Little Washington», розташований в північній Вірджинії (США), на час коронавірусу підсадить відвідувачам за столики манекени, щоб гості не відчували себе дуже самотніми.

Заради дотримання соціальної дистанції, ресторан зможе прийняти лише половину від звичайної кількості відвідувачів, повідомляє The Guardian.

«Мені завжди подобалися манекени — вони ніколи ні на що не скаржаться, до того ж ви можете здорово повеселитися, одягнувши їх», — розповів виданню шеф-кухар Патрік О'Коннелл.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі послаблення карантину не торкнулося лише театрів та готелів (відео)

З початком пом'якшення карантину в США ресторани почали пристосовуватися до нових умов роботи. Деякі встановили перегородки між столами, інші посадили рослини. А «Inn in Little Washington» скористався манекенами. Їх одягнуть в смокінги й сукні та посадять обличчям до відвідувачів.

За задумом шефа, офіціанти повинні ставитися до манекенів так, ніби вони теж гості: розмовляти з ними й час від часу наповнювати їх келихи.

Створювати і наряджати манекени ресторану допомагають місцеві дизайнерська компанія і театр.

Як повідомляв раніше УНІАН, у Києві чоловік погрожував влаштувати вибух у супермаркеті після того, як його попросили одягнути захисну маску.