Про зараження Дональда Трампа коронавірусом стало відомо 2 жовтня \ фото REUTERS

Президент США Дональд Трамп, який раніше заразився коронавірусом, зможе приступити до повноцінної роботи в суботу, 10 жовтня.

Читайте такожТрамп назвав зараження COVID-19 " Божим благословенням"Про це повідомив лікар глави Білого дому Шон Конлі.

«У суботу буде десятий день з моменту встановлення діагнозу. На підставі результатів проведеного командою докторів обстеження я очікую повноцінного повернення президента до участі в публічних заходах", - йдеться в заяві лікаря, опублікованій прес-службою глави Білого дому, передає kommersant.

Відео дня

Як заявив сам Дональд Трамп в інтерв'ю Fox News, черговий тест на коронавірус він планує здати завтра, 10 жовтня. Він також заявив про плани провести 10 жовтня мітинг у Флориді. На 22 жовтня призначено другі дебати кандидатів у президенти.

Коронавірус у Трампа

Про зараження Дональда Трампа коронавірусом стало відомо 2 жовтня. Також коронавірусом заразилися його дружина Меланія, його прес-секретар, особистий помічник і ще кілька співробітників Адміністрації президента.

Після позитивного тесту на коронавірус глава Білого дому був госпіталізований у Військово-медичний центр імені Уолтера Ріда, де провів кілька днів. В Білий дім Трамп повернувся 5 жовтня.